Poleg ponudb, ki so na spletni strani, imamo veliko dodatnih ponudb z odhodom letala iz Ljubljane, Zagreba, Benetk in Milana ki vam jih lahko ponudimo. Sporočite nam željeni datum,  število dni, oseb in cenovni okvir na rezervirajpocitnice@gmail.com
Last minute - vsa last minute ponudba na enem mestu

LAST MINUTE POČITNICE:

Grand Hotel ****
4*, Egipt- Hurgada
7 dni, all inclusive

Siva Port Ghalib ****
4*, Egipt-Marsalam
7 dni, all inclusive

Vista Sol Hotel ****
4*, Dominikanska
7 dni, all inclusive

Tangerine beach ****
4*, Sri Lanka
7 dni, polpenzion

Wina Holiday Villa ***
3*, Bali
7 dni, nočitev z zajtrkom

Brisas del Caribe ****
4*, Kuba-Varadero
7 dni, all inclusive

Egipt-Hurgada
5*, Egipt-Hurgada, GRAND RESORT
7 dni, all inclusive
Egipt- Makadi bay
5*, Egipt- Makadi bay, SUN WATERWORLD
7 dni, all inclusive
Dominikanska
5*, Dominikanska, BE LIVE HOTEL
7 dni, all inclusive
Dominikanska
4*, Dominikanska, VISTA SOL
7 dni, all inclusive
Cuba-Varadero
4*, Cuba-Varadero, HOTEL NAVITI
7 dni, all inclusive, prenovljen

Tenerife
4*, Tenerife, BLUE INTERPALACE
7 dni, polpenzion
Tenerife
3*, Tenerife, AGAMARINA APARTMAJI
7 dni, najem
Gran Canaria
3*, Gran Canaria, BEVERLY PARK
7 dni, polpenzion
Egipt-Hurgada
4*, Egipt-Hurgada, GRAND HOTEL
7 dni, all inclusive, letalo
Egipt-Hurgada
4*, Egipt-Hurgada, SEAS HOSTMARK
7 dni, all inclusive

 

 

 

V naši potovalni agenciji imamo v ponudbi vse last minute počitnic vseh slovenskih in tujih organizatorjev potovanja z letalskim prevozom ali lastnim prevozom. Cene last minute počitnic so lahko znižane tudi do 50 % znižane glede na redne cene. Za počitnice z lastmim prevozom vam predlagamo: Hrvaška:

Istra:  Savudrija,  Umag,   Novigrad,  Poreč Vrsar,  RovinjPula,  Rabac.

Kvarner:     Opatija,  otok Cres,  otok Mali Lošinj otok Krk Kraljevica,  CrikvenicaNovi Vinodolski, otok Rabotok Pag, Karlobag.

Dalmacija:   Zadar,   VodicePakoštane Sv. Filip Jakov,  Biograd na Moruotok Ugljan,   otok Murter,  Dugi otok -  Božava,  Pirovac,  Šibenik,   Trogir,  Omiš,   Stari Grad- Paklenica, otok Bračotok Hvarotok Vis,  otok Korčula,  otok Lastovo,  BrelaMakarska, Tučepi,   PodgoraBaška Voda, Baško PoljePeljašacGradacSlanootok MljetDubrovnik. 

Bosna in Hercegovina: Neum

Črna Gora: Budva  in Bečiči

Last minute ponudbe z letalskim prevoozm za poletje 2018: Grčija z last in first minute počitnicami RodosKretaKos,  SamosLefkas,  ZakintosKefalonijaSantorini, Halkidiki,  KalamataLefkada, LezbosKarpatosKalymnosKrf,  LerosMilos , Naxos,  Mikonos,   PorosSkiatos,  SkopelosThasos,  Paros.

Če pa ste bolj ljubitelj all inclusive počitnic vam predlagamo last minute počitnice: : Egipt- HurgadaSeverni CiperJužni Ciper,   Tunizija,   Turčija-  Antalya in okolica  Turčija- Marmaris, Bodrum in okolica Bolgarija- Sončna obala in Bolgarija- Zlata obala.

 

Na bolj eksotičnih destinacijah z odhodi iz Ljubljana, GrazDunaj, Munchen ali Benetk za TajskaMaldiviMauritius, Dominikanska republikaKubaMehikaKenija, Tanzanija,  Zanzibar,  SejšeliIndijaDubaj, Sri Lanka.

Še posebaj pa bi vas opozorili na last minute počitnice v Španiji in Costa Brava,  Mallorca,  Menorca, Ibizalast minute počitnice Tenerifelast minute Kanarski otoki,  last minute Fuerteventuralast minute Portugalska in Madeira in Malta.

  
© ors